top of page

Voor de gelaatsverzorgingen werk ik in het salon met de cosmeceuticals van Christina, cosmeceutical is een samenvoeging van cosmetica en farmaceutical .Het wordt gezien als een middenweg tussen een cosmetisch product en een geneesmiddel . De dermatoloog , Reymond Reed beschreef in 1962 voor het eerst de definitie van ‘cosmeceutical’
nl een wetenschappelijk ontworpen product bedoeld voor uitwendig gebruik met een objectief huidverbeterend effect.
De werking van de producten gaat verder dan enkel de huid verzorgen, ze beïnvloeden en verbeteren de huid door de structuur en de functie van de huid te verbeteren.

Christina Cosmeceuticals biedt de mogelijkheid om zelfs de meest uitdagende huidproblemen op een doeltreffende en zo natuurlijk mogelijke manier aan te pakken en te corrigeren.

De producten van Christina zijn uitvoerig getest en bewijzen keer op keer hun kracht met zichtbare en meetbare resultaten.

Zowel de thuisverzorgingen als professionele behandelingen zijn uitermate op elkaar afgestemd om zo mooi mogelijke resultaten te kunnen opbouwen. Christina tilt huidverzorging tot een hoger niveau en doet dat op een bijzonder gebruiksvriendelijke manier.

Christina zweert bij een CLEAN or GREEN chemistry

Namelijk de producten zijn allemaal :
 

 • Vrij van sulfaten

 • Vrij van parabenen ( bewaarmiddelen)

 • Vrij van petroleum

 • Vrij van kleurstof

 • Vrij van minerale olien

 • Vrij van stabilisatoren

 • Vrij van ingrediënten van dierlijke oorsprong = VEGAN


Overtuig jezelf en je huid van de resultaten van Christina en boek een van onze  gelaatsverzorgingen:

 • Bio-phyto kruidenpeeling

een uiterste efficiënte oplossing voor een groot gamma aan huidproblemen , ongezonde huid (door roken ,medicatie,…). Couperose, milde of hormonale acne, schilferige huid ( seborroÏsch eczeem), verouderde huid. De peeling is een dieptereiniging die uit zuiver natuurlijke bestanddelen bestaat , zowel in de zomer als winter toepasbaar om elk huidtype te detoxen en regeneren.

 • Beauté gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging voor de gezonde rijpere huid, zeer actieve anti-aging vezorging die huidveroudering bestrijdt met peptides, ingekapseld retinol , hyaluron en druivenpitextracten en vitamines.

 • Beauté gelaatsverzorging + led  licht

Led verbetert het resultaat van je behandeling, bevordert celdeling , doorbloeding , stimuleert opbouw van collageen en aanmaak elastine.

 

 • Zuurstofbehandeling:  

Oxygeneo is een nieuwe behandeling voor huidvernieuwing die 3 deelbehandelingen tegelijkertijd uitvoert.


1 .het verwijdert dode huidcellen
2. brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid.
3. stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.
Een drievoudige werking in 1 aangename behandeling met direct resultaat!

 

 • Radiofrequentie

tripollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling. Tripollar is de meest geavanceerde radiofrequentie technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat tripollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Dit resulteert in een onmiddellijk resultaat!  tevens de stimuleert het de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat.

 • Zuurstofbehandeling en radiofrequentie

De ultieme gelaatsbehandeling voor een jongere, frissere en natuurlijk beter uitziende huid. Een totaalbehandeling in meerdere huidlagen, die zowel de buitenkant als de binnenkant van de huid verbetert door de combinatie van klinisch bewezen technologieën: OxyGeneo, TriPollar Radiofrequentie (RF) en Ultrasoon. Met deze technologieën stimuleren we de natuurlijke processen in de huid om de huid te vernieuwen en te verjongen van binnen uit. De huid gaat het zelf doen op natuurlijke wijze.
​​​

 • LED-lichttherapie

De Smartlux led is een anti-aging therapie die werkt op cellulair niveau, het is een combinatie van zuiver rood en infra-rood licht dat gedurende  20 min het gelaat of de behandelende zone belicht. Hierdoor worden de huidcellen met energie opgeladen zodat celvernieuwing wordt geoptimaliseerd met als resultaat een verhoogde aanmaak van collageen en elastine. Daarnaast zorgt het LED licht voor een verhoogde zuurstofopname en verbeterde doorbloeding zodat de actieve ingrediënten beter en sneller door de huid worden opgenomen. Reeds na enkele sessies is het huidverjongend effect waar te nemen met een opmerkelijke huidverbetering en huidvernieuwing. Een kuur bestaat uit 7 tot 9 behandelingen gespreid over 3 tot 4 weken  en is aangewezen bij : huidveroudering, zonbeschadigde huid, vochtarme huid, pigmentvlekken, littekens, couperose , rosacea, acne , psoriasis…
(Dikwijls in combinatie met andere technieken (+€ 25))

 • Mircroneedling

Stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

De resultaten van deze behandelingen zullen langer behouden en optimaal zijn in combinatie met het dagelijks gebruik van de thuisproducten die dan ook geadviseerd worden…

Nieuw!

bottom of page