In een rustig kader wordt uw huid verzorgd met de aangepaste producten en krijgt u de nodige uitleg over hoe u uw huid ook thuis verder kan verzorgen.

We bieden verschillende gelaatsverzorgingen aan:

  • Basisverzorging

Ontspannende verzorging inclusief epilaties.

  • Osmosegelaatsverzorging

Zuiverend, kalmerend, verstevigend

  • Huidverbeterende behandelingen

Na een bespreking van de toestand van de huid, wordt een behandeling gekozen om het beste resultaat te bereiken. Er kan gekozen worden uit volgende technieken:

  • Oxygeneo

De ultieme gelaatsbehandeling voor een jongere, frissere en natuurlijk beter uitziende huid. Een totaalbehandeling in meerdere huidlagen, die zowel de buitenkant als de binnenkant van de huid verbetert door de combinatie van klinisch bewezen technologieën: OxyGeneo, TriPollar Radiofrequentie (RF) en Ultrasoon. Met deze technologieën stimuleren we de natuurlijke processen in de huid om de huid te vernieuwen en te verjongen van binnen uit. De huid gaat het zelf doen op natuurlijke wijze.

  • Mircrodermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat. Wat doet microdermabrasie met jouw huid? Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

  • LED-lichttherapie

De Smartlux led is een anti-aging therapie die werkt op cellulair niveau, het is een combinatie van zuiver rood en infra-rood licht dat gedurende  20 min het gelaat of de behandelende zone belicht. Hierdoor worden de huidcellen met energie opgeladen zodat celvernieuwing wordt geoptimaliseerd met als resultaat een verhoogde aanmaak van collageen en elastine. Daarnaast zorgt het LED licht voor een verhoogde zuurstofopname en verbeterde doorbloeding zodat de actieve ingrediënten beter en sneller door de huid worden opgenomen. Reeds na enkele sessies is het huidverjongend effect waar te nemen met een opmerkelijke huidverbetering en huidvernieuwing. Een kuur bestaat uit 7 tot 9 behandelingen gespreid over 3 tot 4 weken  en is aangewezen bij : huidveroudering, zonbeschadigde huid, vochtarme huid, pigmentvlekken, littekens, couperose , rosacea, acne , psoriasis…
(Dikwijls in combinatie met andere technieken (+€ 25))

  • Mircroneedling

Stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.
 

 

Deze technieken worden vaak gecombineerd om een beter resultaat te bekomen. Voor de verzorgingen wordt gewerkt met Beauté Pacifique: wetenschappelijk onderbouwde producten met 100% garantie op resultaat !

Nieuw!

Contacteer ons!  |  Berkenweg 15 9420 Burst

Created by Siebe Temmerman

© 2020 Theme by Hair & There |                                     | Privacy Policy.